button logo

+ 46 8-410 84 360

Hem
Hem Om oss Team Tjänster kunder Kontakt

TJÄNSTER

VÅRA TJÄNSTER

Vi jobbar ständigt med att utvecklas. Ni kommer att kunna följa våra pågående uppdrag och våra utbildningar på bland annat facebook.

Platser, miljöer , inspirationskällor och vad vi gör för att ständigt hålla oss uppdaterade kommer att visas på instagram.

Följ oss och lär känna oss! Vi är teknIT.

TOTAL OUTSOURCING

Outsourcing innebär en helhetslösning för din IT-drift. Du placerar helt enkelt hela ansvaret för din IT-drift hos oss.

 Känns din IT omodern - vi håller den uppdaterad.

Har ni ojämna IT kostnader - vi  ser till att ni vet exakt vad ni betalar. Du betalar per användare, börjar en ny eller slutar någon så läggs en ny användare till el en dras av. Så  enkelt!

Plötsligt är inte arbetsplatsen det viktiga , alla kan nu arbeta där dom befinner sig. En fördel för alla.

Outsourcing  miljötänk inom IT-världen!

Det finns oändliga fördelar att låta oss ta över IT-driften. Hör av dig så berättar vi varför!

MOLNLÖSNINGAR

Itmoln, molnet, Cloud Computing eller Molntjänster är möjligheten att hantera dina program, er datalagring, kapacitet och processorkraft på en extern server.

Måste man nu lägga ut allt i molnet?

Här kan man tex börja med att lägga ut en tjänst för att sedan flytta ut fler. Här kan ni skrota backuper och spara i molnet. Säkert och effektivt. Ni slipper nu oroa er för er datorkapacitet och jaga bättre uppkoppling. Om det plötsligt finns behov av större utrymme så finns inte längre något att oroa sig för.

Är du trött på uppdateringar, installationer och säkerhetskopior? Nu slipper du det,vi sköter det åt dig!

Office 365 ?Google G Suits? Många lösningar,olika begrepp. Vad passar just dig ? Det är just precis det vi vet!

FJÄRRSKRIVBORD

Fjärrskrivbord syftar oftast på Microsofts protkoll för fjärrstyrning av program, kallat Remote Desktop. Du kan alltså ansluta till en dator från en annan och komma åt allt det du behöver.

Terminalserver, är ett samlingsbegrepp för tekniker där man använder terminaler så som PC/MAC/tunna klienter eller smartphone för att ansluta mot en central server där den centrala servern hanterar alla dataprocesser.

Vinsterna med terminalserverteknik är flera. Bland annat ett minimalt supportbehov genom att program och annan data inte installeras lokalt på datorn (terminalen). Alla program kan köras från vilken Internetansluten dator som helst,  all data ligger ju centralt i servermiljön och endast din skärmbild skickas över Internet. Så enkelt!

Exempel på programvaror som används för att hantera terminalservermiljöer är Microsoft Remote Desktop eller Citrix.

WEBBDESIGN OCH GRAFISK FORMGIVNING

Här kan vi bland annat hjälpa  till med att skapa en professionell webbsida, vägleda och hjälpa dig med sociala medier och se vad just du skulle behöva för din verksamhet.

Vi har bred kunskap inom wordpress, wix och webplus.

Vi tar fram logotyper, visitkort och annat material som behövs för just er. Vi vill åt känslan och skapa den rätta deisgnen. Vi lägger därför stor vikt i att mötas. Det är genom dessa möten som vi kan komma åt känslan och sedan ge er precis det ni önskar.

Teamwork

Vi ser alla våra uppdrag som ett teamwork, varje bit är viktig. Du som uppdragsgivare/kund ger oss verktyg för att skapa ett resultat. Du är oxå med och bildar vårt lag. Kom ihåg: "There is no I in team".

Kvalitet

Vi tycker att kvalitet är mer än bara kvaliteten i just den produkt eller tjänst som vi säljer. Kvalitet är större än så, det handlar om varje aspekt av vårt arbete. Vi vill ge kvalitet genom att respektera kunder, lyssna och förstå.

“Quality means doing it right when no one is looking.”

Attityd

Det finns projekt som känns omöjliga, problem som tar lång tid att lösa. Här kan man välja sin attityd, det gör vi.

"You can´t live a positive life with a negative mind".

ARBETSSÄTT OCH ETIK- VI FÖRESTÄLLER OSS EN ARBETSPLATS DÄR ALLA KOMMER VARJE DAG MED POSITIV ENERGI, PASSION FÖR SITT JOBB OCH  MED RESPEKT FÖR ALLA DE MÖTER, VARJE DAG.